• darkblurbg
    Werkwijze

Wat u van ons kunt verwachten

Wij bieden iedere (kleinere) ondernemer en particulier rechtsbijstand op het gebied van straf-, civiel- of bestuursrecht. Ons team van advocaten werkt voor u. Daarbij gaan we altijd voor de best mogelijke uitkomst in iedere zaak en zijn we duidelijk over de gemaakte afspraken. Hierin mag u veel van ons verwachten. Daarnaast typeert onze werkwijze zich door onze scherpe aanpak en persoonlijke benadering.
Wij zijn uw partner in rechtsbijstand.

U kunt ons per mail of telefonisch 070 385 59 00 bereiken. Waar mogelijk geven we direct antwoord op uw vragen. Betreft het een ingewikkelde zaak? Dan nodigen we u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor.

Kosten voor rechtsbijstand door Deen Advocaten

Als Haags advocatenkantoor werken we met duidelijke afspraken over de opdracht en de prijs. Komt u bij ons langs, dan vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bieden we u een luisterend oor. We gaan dieper in op de vorm en de voorwaarden van de door ons te leveren rechtsbijstand.

We werken, in beginsel, met een uurtarief. Een fixed fee is in uitzonderlijke gevallen bespreekbaar. Ook werken we op toevoegingsbasis (pro deo) wanneer u recht heeft op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Tijdens uw zaak houden we u op de hoogte van de vorderingen.

Het standaard uurtarief

Ons uurtarief ligt tussen de EUR 180.- en EUR 250.-, exclusief btw en de kantoorkosten. Wanneer u beperkte inkomsten heeft, is een uurtarief van EUR 150.- bespreekbaar.

Pro deo kosten

Wanneer u onvoldoende inkomsten heeft om uw rechtsbijstand te kunnen betalen, vragen wij bij de Raad voor Rechtsbijstand een toevoeging voor u aan. Binnen een paar dagen weet u of u recht heeft op een toevoeging. Wij zijn namelijk een High Trust kantoor. U betaalt dan alleen uw eigen bijdrage, die afhankelijk is van de hoogte van uw inkomen. De minimale eigen bijdrage bedraagt EUR 148.-. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Raad voor Rechtsbijstand of bij een Juridisch Loket in uw omgeving. 

Een expert aan uw zijde op ieder moment

Voor rechtsbijstand kunt u rekenen op Deen Advocaten.

Contact

Deen Advocaten
Bezuidenhoutseweg 197
2594 AJ ‘s Gravenhage
T 070 385 59 00
F 070 382 09 91
E info@deenadvocaten.nl

 

Contact opnemen