• darkblurbg

Wat u van ons kunt verwachten

Juridische dienstverlening is maatwerk. Wij bieden iedere ondernemer en particulier rechtsbijstand op het gebied van straf-, civiel- of bestuursrecht. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering en een heldere en oplossingsgerichte aanpak. Ons doel is de best mogelijke uitkomst in iedere zaak. Hierin mag u veel van ons verwachten. 

Komt u bij ons langs, dan vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bieden wij u een luisterend oor. We gaan dieper in op de vorm en de voorwaarden van de door ons te leveren rechtsbijstand. Gedurende de looptijd van uw zaak houden we u op de hoogte van de vorderingen. Zo weet u waar u aan toe bent. 

Voor het verlenen van onze diensten hechten wij belang aan duidelijke afspraken over de opdracht en de prijs. We werken, in beginsel, met een uurtarief. Een fixed fee is in uitzonderlijke gevallen bespreekbaar. Ook werken we op toevoegingsbasis (pro deo) wanneer u recht heeft op door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. 

U kunt ons bereiken per e-mail of telefonisch op 070 385 59 00. Waar mogelijk geven we direct antwoord op uw vragen. Betreft het een ingewikkelde zaak? Dan nodigen we u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor.

 

Uurtarieven

Ons uurtarief ligt tussen de EUR 180.- en EUR 250.-, exclusief btw en de kantoorkosten. Wanneer u beperkte inkomsten heeft, is een uurtarief van EUR 150.- bespreekbaar.

Pro Deo

Wanneer u onvoldoende inkomsten heeft om uw rechtsbijstand te betalen, kunnen wij voor u een toevoeging aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Wij zijn een High Trust kantoor hierdoor weet u binnen een paar dagen of u recht heeft op een toevoeging. U betaalt dan alleen uw eigen bijdrage, die afhankelijk is van de hoogte van uw inkomen. De minimale eigen bijdrage bedraagt EUR 148.-. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Raad voor Rechtsbijstand of bij een Juridisch Loket in uw omgeving.

Altijd een expert aan uw zijde

Contact

Deen Advocaten
Bezuidenhoutseweg 197
2594 AJ ‘s Gravenhage
T 070 385 59 00
F 070 382 09 91
E info@deenadvocaten.nl

 

Contact opnemen